«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από πλευράς του Απόλλωνα, σε σχέση με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με την Πάφο, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριο Κωνσταντίνου να αναφέρει ότι ο διαιτητής έβρισε δύο φορές οπαδό τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μιλώντας στον Sport Fm, ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «όταν είσαι μέρος του παιχνιδιού, απαγορεύεται να στρέψεις το βλέμμα σου στην κερκίδα και να βρίσεις. Το έκανε δυο φορές ο κ. Φωτίου. Έχει ανοίξει μια κόντρα με τον κόσμο του Απόλλωνα, την οποία προσπαθούμε να διαχειριστούμε».

Σημείωσε πως «σίγουρα το έχει καταγράψει στην έκθεση του ο παρατηρητής. Είναι ανεπίτρεπτο. Προσπάθησε να επιτεθεί και σε προσωπικό της εταιρείας όταν αποχώρησε από το γήπεδο, το έχουμε καταγραμμένο και στις κάμερες. Είναι κάτι το οποίο θα δούμε πολύ λεπτομερώς σαν Απόλλωνας. Οι οπαδοί μας άναψαν πυρσούς και τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές».

Επισήμανε ακόμα ότι «εμείς απαιτούμε τιμωρίες σε όσους συμμετέχουν στο άθλημα και έχουν παραβατικές συμπεριφορές. Θα δούμε αν υπάρχει ισονομία όσο αφορά την κατανομή των ποινών».

Για την ήττα από την Πάφο, ανέφερε πως «η προσπάθεια δεν μετρά όταν είσαι ο Απόλλων. Είχαμε εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντ’ αυτού, στη δεύτερη επίσκεψη της Πάφου στην εστία μας δεχθήκαμε το γκολ. Ισοφαρίσαμε νωρίς και με την πάροδο του χρόνου η ομάδα υποχώρησε όσο αφορά την απόδοσή της. Η Πάφος σκόραρε από μια στημένη φάση και μας κέρδισε».

Τόνισε ακόμα ότι «θεωρούμε ότι θα έρθει η στιγμή που θα πάρουμε αποτελέσματα σε μεγάλα παιχνίδια και ευχόμαστε να είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό το διάστημα το οποίο μεσολαβεί δίνεται χρόνος σε αρκετούς για να αποθεραπευτούν και σε άλλους να πάρουν ανάσες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»