Μίκαελ Αντόνιο: «Ήμουν πολύ κοντά στον θάνατο, έχω μία δεύτερη ευκαιρία» (vid)

Ο Μίκαελ Αντόνιο τον περασμένο Δεκέμβριο ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να του χάσει την ζωή, εν τέλει όμως, έσπασε το πόδι του και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ μίλησε για πρώτη φορά στο BBC μετά το ατύχημα που είχε, εξηγώντας πόσο κοντά βρέθηκε στον θάνατο, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντόνιο:

«Ήρθε η αστυνομία κι όταν με εντόπισαν ήμουν ανάμεσα στα δύο καθίσματα. Στην πραγματικότητα δεν ήμουν στη θέση του οδηγού. Είπαν ότι φαινόταν σαν να προσπαθούσα να βγω από το παράθυρο, αλλά επειδή το πόδι μου είχε σπάσει τόσο άσχημα ο πόνος πιθανότατα με εμπόδισε από το να βγω έξω.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου κουνιόταν, οπότε δεν ένιωθα ασφαλή. Το είχα τρεις εβδομάδες κι ήδη σκεφτόμουν να το δώσω πίσω,

Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την ημέρα. Είναι περίεργο, γιατί σε όλη αυτή τη διαδρομή, μου είπαν ότι ήμουν ξύπνιος και μιλούσα σε όλους – στην αστυνομία, στους ανθρώπους και σε αυτόν που με βρήκε.

Το πόδι μου έσπασε τελείως και με έβγαλαν και του έβαλαν νάρθηκα στο πλάι του αυτοκινήτου. Το ελικόπτερο δεν μπορούσε να κατέβει να προσγειωθεί λόγω της καταιγίδας κι έτσι διακομίσθηκα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Αντόνιο πήγε να δει ό,τι απέμεινε από το αυτοκινήτου του: «Ήταν περίεργο συναίσθημα. Απλώς με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο κοντά ήμουν στον θάνατο.

Είχα δει τις φωτογραφίες, αλλά ήταν 10 φορές χειρότερα προσωπικά. Το αυτοκίνητο ήταν ένα απόλυτο χάος. Ήταν δύσκολο για μένα».

Ενώ για το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο είπε: «Ναι, 100% θα ξαναπαίξω. Σε αυτό είμαι συγκεντρωμένος και γι’ αυτό δουλεύω έξι ημέρες την εβδομάδα».

Πάντα ήμουν θετικός. Είναι ένα φρικτό ατύχημα και είναι ένας τεράστιος τραυματισμός. Είναι ο μεγαλύτερος που είχα ποτέ στην καριέρα μου.

Αλλά το γεγονός ότι είμαι ήδη δύο με τρεις μήνες μπροστά από το σημείο που θα έπρεπε να είμαι, ξέρω ότι θα παίξω ξανά.

Ήμουν ένας από τους πιο γρήγορους στη Γουέστ Χαμ. Άρα το σώμα μου δεν ήταν το σώμα ενός 34χρονου πριν πάθω το ατύχημα ούτως ή άλλως.

Οι άνθρωποι πάντα αμφέβαλλαν. Η ψυχική μου δύναμη είναι κάτι στο οποίο πάντα πίστευα και αυτό είναι απλώς ένα ακόμα εμπόδια και δεν πρόκειται να με σταματήσει».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Μίκαελ Αντόνιο: «Ήμουν πολύ κοντά στον θάνατο, έχω μία δεύτερη ευκαιρία» (vid)
Αλ Σαμπάμπ: Χρωστάει 10 εκατ. στον Ποντένσε και τους συμπαίκτες του και...ζητιανεύει από Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ
Πλήγμα για την Αργεντινή-Χωρίς τον Μέσι στα ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία
Άρχισε η δίκη του Λουκάς Πακετά για τις κατηγορίες σχετικά με παράνομο στοιχηματισμό
Το plan b της Νιουκάστλ σε περίπτωση αποχώρησης του Ίσακ
ΒΙΝΤΕΟ: Θύμισε... Ζουνίνιο ο Ένερ Βαλένσια - Απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα - Δείτε βίντεο
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με γκολ βγαλμένο από... τα νιάτα του
Η Premier League σκανάρει τον Ίσκο που κάνει εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Μπέτις
BINTEO: Σφοδρότατη σύγκρουση Μινιολέ-Πετρί, Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Βέλγος τερματοφύλακας
Μυθική ανατροπή στο 90+4′ για τη Λεβερκούζεν-Μπήκαν ξανά στο κόλπο του τίτλου