Κρούση Ολυμπιακού σε Κοκκινάκη-Η στάση του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει ξανά στον Πειραιά τον Μενέλαο Κοκκινάκη, όμως για την ώρα όλα είναι ρέστα.

Μπορεί τα play off της Volley League να έχουν πάρει... φωτιά για την μάχη του πρωταθλητή, οι διοικήσεις όμως σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα όσον αφορά τα ρόστερ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός θέλει να «επαναπατρίσει» τον Μενέλαο Κοκκινάκη, ο οποίος την τελευταία πενταετία μετακόμισε από τον Πειραιά στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μεγάλη προσφορά στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Διάθεση των ερυθρολεύκων είναι να κινηθούν από τη νέα σεζόν με δίδυμο τους Τζιάβρα - Κοκκινάκη, με την πλευρά του Δικεφάλου όμως να τονίζει πως για την ώρα όλο το τμήμα είναι συγκεντρωμένο στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό και όχι στην μεταγραφολογία.

Άλλωστε εκτός από τον ΠΑΟΚ μετρά και η σύμφωνη γνώμη του παίκτη, ο οποίος περνά πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη και το Παλατάκι και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

Σε κάθε περίπτωση, οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος των επίσημων αγώνων, όμως σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του Ολυμπιακού να γυρίσει πίσω ένα δικό του παιδί, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εξετάζουν όλα τα δεδομένα γύρω από την εν λόγω υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κορυφαίο θέαμα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!
Κρούση Ολυμπιακού σε Κοκκινάκη-Η στάση του ΠΑΟΚ
«Ταξιδεύει για Μαδρίτη ο Μαλεντόν, παίζει κόντρα στη Ρεάλ»
ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ προχώρησαν με νίκες στην 22η αγωνιστική της Basket League
Επικός διάλογος Γιαννόπουλου-Λαρεντζάκη στα social media: «Θα πάμε στα επείγοντα από δάγκωμα κόμπρας»
Euroleague: Παρί και Αρμάνι Μιλάνο ανοίγουν την αυλαία της 30ης αγωνιστικής
Τίμπεργουλβς-Πέισερς: Αποβλήθηκαν Γκομπέρ και Νέμπχαρντ στην ίδια φάση (vid)
Τσιτσιπάς: Στη δύσκολη πλευρά του ταμπλό
Ο απολογισμός των κυπριακών συμμετοχών στο 24ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων
Έμεινε στη 10αδα ο Τσιτσιπάς-Εκτός Top 50 η Σάκκαρη