Σαρωτικοί Μπακς με οδηγό τον Γιάννη, συνέτριψαν τους Λέικερς των απουσιών

Σε άνετο διπλό στο Λος Άντζελες έφτασαν οι Μπακς το πρωί της Παρασκευής (21/3), επικρατώντας 118-89 των Λέικερς, που αγωνίστηκαν χωρίς Λούκα Ντόντσιτς, Όστιν Ριβς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τα “ελάφια” ανέβηκαν στο 39-30, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του για ακόμα ένα παιχνίδι με 28 πόντους (9/15 δίποντα, 10/12 βολές), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα σε 29’03”, με τον Greak Freak να βλέπει τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να μην αγωνίζεται. Ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ ακολούθησε στο σκοράρισμα με 23 πόντους, 6/10 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με τον Κάιλ Κούζμα να μετράει 10 πόντους με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οι Λέικερς υποχώρησαν στο 43-25, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλούς παίκτες σε χαμηλό αριθμό πόντων και τον Μπρόνι Τζέιμς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (17 πόντοι με 2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 τάπα). Ο Ντάλτον Κνεχτ πρόσθεσε ακόμα 17 πόντους με 3/6 τρίποντα και 3 ριμπάουντ για τους “λιμνανθρώπους”, που είδαν από το ξεκίνημα του Μπακς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους για να φύγουν με τη νίκη από την Crupto Arena.

42-50 οι πόντοι στη ρακέτα, 17-13 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας (επιθετικά ριμπάουντ), 4-22 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό.

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Αντετοκούνμπο έβαλε τους πρώτους πόντους του αγώνα και των Μπακς στην αναμέτρηση με mid range σουτ μετά από ασίστ του Κούζμα, βρήκε το λέι-απ για το 6-2 (2′) και έκανε το τιπ για το 14-12 (7′), με τους Μπακς να κλείνουν την περίοδο στο +15 (17-34, 12′). Ο Γιάννης έφερε το Μιλγούοκι στο +18 με καλάθι και φάουλ, ενώ κάρφωσε εμφατικά για το +20 (25-45, 15′).

Ο Greek Freak έφτασε στους 13 πόντους μετά από άλει-ουπ κάρφωμα (31-47, 16′) και μπήκε στην τρίτο δωδεκάλεπτο με τέσσερις διαδοχικούς πόντους. Δύο λεπτά πριν οι δύο ομάδες μπουν στην τελική ευθεία του αγώνα, ο Αντετοκούνμπο σκόραρε για να επανατοποθετήσει τη διαφορά στους 20 πόντους (65-85, 34′) και πέτυχε δύο βολές για να γράψει επίλογο στο παιχνίδι, αφού ο Ντοκ Ρίβερς δεν τον χρησιμοποίησε στην τελευταία περίοδο.

  • 28 πόντοι
  • 9/15 δίποντα
  • 10/12 βολές
  • 7 ριμπάουντ (6 αμυντικά, 1 επιθετικό)
  • 4 ασίστ
  • 2 κλεψίματα
  • 1 τάπα
  • 3 λάθη
  • 1 φάουλ
  • σε 29’03”

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Φοβερός Χάμιλτον πήρε την pole στο Σπριντ στην Κίνα-«Είμαι σε σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε
Ανησυχία στους Γουόριορς για τον Κάρι-Έπεσε άτσαλα στο παρκέ και παει για εξετάσεις
Το Σαββατοκύριακο η 23η αγωνιστική της ECOMMBX Basket League
O Νόρις μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον Λεκλέρ στις ελεύθερες δοκιμές της Κίνας
Οι ασταμάτητοι Ουόριορς «λύγισαν» και τους Ράπτορς
Η Σάκκαρη νίκησε την Μπρονζέτι στον μαραθώνιο των τριών ωρών και προκρίθηκε στους 32 του Miami Open
Σαρωτικοί Μπακς με οδηγό τον Γιάννη, συνέτριψαν τους Λέικερς των απουσιών
«Βόμβα» στο NBA: Πωλούνται αντί 6,1 δισ. δολαρίων οι Σέλτικς -Το μεγαλύτερο αθλητικό «ντιλ» όλων των εποχών
Δυσκολίες προπόνησης αντιμετωπίζει ο πρωταθλητής Ιωσήφ Κεσίδης-Φτιάχνουν το χώμα του σχολείου με την τσουγκράνα
Αταμάν: «Η Euroleague θα πρέπει να φοβάται γιατί πάντα από πίσω περιμένει το ΝΒΑ»