F1-Ράσελ: «Η McLaren ήταν ταχύτερη, έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες μου»

Μπορεί να μην είχε την ταχύτητα να κοντράρει τους Όσκαρ Πιάστρι και Λάντο Νόρις, όμως ο Τζορτζ Ράσελ πήρε μία υπερπολύτιμη 3η θέση στο Grand Prix Κίνας για λογαριασμό της Mercedes. O Βρετανός κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Μιλώντας για τον αγώνα του μετά τον τερματισμό ο Ράσελ ανέφερε: «Η 3η θέση ήταν φοβερό αποτέλεσμα μπροστά σε ένα τόσο ωραίο κοινό. Ο αγώνας ήταν φοβερός για εμάς, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που πήρα. Η McLaren ήταν λίγο ταχύτερη από εμάς σε κρίσιμα σημεία του αγώνα».

Σχετικά με τη στρατηγική που άλλαξε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Βρετανός είπε: «Ένιωσα από νωρίς πως ήταν εφικτό να κάνουμε μία αλλαγή ελαστικών. Ήταν πιο εύκολο απ’ ότι περιμέναμε. Το μονοθέσιο ήταν φοβερό όλο το τριήμερο. Ήταν ένα από τα καλύτερα τριήμερά μου στην F1 έτσι όπως εξελίχθηκε. Μεγιστοποίησα όλες μου τις δυνατότητες στην πίστα».

Όσο για την πίεση που δέχθηκε από τον Λεκλέρ, ο Ράσελ ανέφερε: «Ο Σαρλ με πίεσε πολύ για αρκετούς γύρους μετά την αλλαγή ελαστικών, με τον Λάντο ήταν λίγο αμφίρροπα τα πράγματα στο τέλος. Πέρα από αυτά ήταν ένας απλός αγώνας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός
Οι πέντε που έχουν τέσσερα συνεχόμενα Final Four
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι