Ο Γκασπερίνι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Αταλάντα-«Πάντα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος»

Ο Τζανπιέρο Γκασπερίνι συμπληρώνει το προσεχές καλοκαίρι 9 χρόνια στον πάγκο της Αταλάντα, έχοντας ως κορυφαία στιγμή του την περσινή κατάκτηση του Europa League στον τελικό με τη Λεβερκούζεν (3-0).

Παρά το γεγονός όμως πως ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται με τους «μπεργκαμάσκι» με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του απ’ τον πάγκο της Αταλάντα, την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν να τον «συνδέουν» με τη Ρόμα και την εθνική Ιταλίας.

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο περιθώριο της τελετής απονομής του 14ου βραβείου «Enzo Bearzot» κι άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενδεχομένως και γιατί μπορεί να θεωρεί πως ο κύκλος του στην Αταλάντα κλείνει.

«Πάντα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος. Η κατάκτηση του Europa League στο Δουβλίνο ήταν υπέροχη, αλλά το καλύτερο ήταν η διαδρομή», τόνισε αρχικά ο Γκασπερίνι και πρόσθεσε για τα σενάρια περί Ρόμα και Ιταλίας: «Η Ρόμα έχει τον Ρανιέρι, έναν σπουδαίο προπονητή.

Όπως και η εθνική Ιταλίας, ποιος δεν θα ήθελε να τις προπονήσει; Μιλάμε για μια εξαιρετική ομάδα με απίστευτους οπαδούς. Νομίζω ότι είναι τιμή να σε συνδέουν με τους τζαλορόσι, αλλά προτιμώ να επικεντρωθώ στην Αταλάντα».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Επίσημη η επιστροφή του Πογκμπά στα γήπεδα-Ανακοινώθηκε από τη Μονακό
Μοιράζει χρυσάφι η FIFA-Τα χρήματα που έχουν λάβει οι 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Σοκ σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία-Η Μπονματί νοσηλεύεται με ιογενή μηνιγγίτιδα!
Το δώρο της Μπαρτσελόνα στον Γιαμάλ για την ενηλικίωσή του
Αυτοί… τρώνε τα εκατομμύρια του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Εμπουεμό θέλει, η Μπρέντφορντ τον δυσκολεύει-Απορρίφθηκε και νέα προσφορά της Γιουνάιτεντ
Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Serie A ο Ιμόμπιλε
Νέος βανδαλισμός στο γκράφιτι του Νίκο Γουίλιαμς-«Γαμ@@@@ έχεις χάσει τον σεβασμό μας»
Ο Μουρίνιο το ξέκοψε για Σάντσο, τον θεωρεί αντιεπαγγελματία και αδιάφορο
Η UEFA έδωσε άδεια υπό προϋποθέσεις στη Λιόν για να αγωνιστεί στο Europa League