Έκτακτη συνάντηση του Δ.Σ. στον ΑΠΟΕΛ-Ενημερώνει ο Πετρίδης και λαμβάνονται αποφάσεις

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την πρόταση των "8" για ανάληψη των διοικητικών της ομάδας της Λευκωσίας, με τον νυν πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με το διοικητικό του συμβούλιο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι ο κ. Πετρίδης παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον διοικητικό θώκο των γαλαζοκίτρινων.

Εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος της συνάντησης, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται ως κρίσιμες για τον ΑΠΟΕΛ.

Κάποιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρουν τους "8" να είναι έτοιμοι να αναλάβουν, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει η νυν διοίκηση να καλύψει τα χρήματα για τα κριτήρια Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι την περασμένη εβδομάδα είχαν αποσύρει την πρόταση τους για ανάληψη της διοίκησης, αφού δεν έλαβαν απάντηση στο τελεσίγραφο που είχαν δώσει στον Πρόδρομο Πετρίδη, όμως από τα τελευταία 24ωρα αναθερμάνθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Δειτε Επισης

Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου