Νέο πλήγμα στην Μάντσεστερ Σίτι-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ακέ

Νέο μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο τραυματισμός του Νέιθαν Ακέ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα κάταγμα που είχε στο δεξί πόδι του.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση μετά την επέμβαση χαρακτηρίζοντας απογοητευτική τη φετινή σεζόν, αφού έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε μόλις 18 παιχνίδια.

Αυτό ήταν το τέταρτο χειρουργείο φέτος για τους «πολίτες», μετά από κείνα των Ρόδρι, Μπομπ και Ακάντζι, ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί σ' επέμβαση και ο Τζον Στόουνς, ο οποίος είχε αποχωρήσει μόλις στο 8ο λεπτό της δεύτερης αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με πρόβλημα στο δεξί μηρό.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέο πλήγμα στην Μάντσεστερ Σίτι-Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ακέ
Η εντυπωσιακή ανάρτηση του Ρονάλντο, το πολυτελές αμάξι και το ιδιαίτερο βραχιόλι
ΒΙΝΤΕΟ: Ασύλληπτο γκολ από την Γιακλίν Οβάγιε με... ανάποδο «χτύπημα του σκορπιού»
Δέκα έξι ομάδες για τη φάση των «16» του Champions League
Η Νότιγχαμ το έκανε ξανά και μέσω των πέναλτι βρίσκεται στους 8 του FA Cup
Αναβολή στο Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ λόγω κόκκινου συναγερμού στην επαρχία Καστεγιόν
Εκτός αποστολής της ο Ρονάλντο-Κινδυνεύει να τιμωρηθεί επειδή φίλησε στο μάγουλο καλλιτέχνιδα με ειδικές ανάγκες
Η Λυών ετοιμάζεται να προβεί σε κυρώσεις για την κουτουλιά του Φονσέκα στον διαιτητή
Ζημιά στην Ίντερ με Ντιμάρκο: Χάνει τους «16» του Champions League κι ένα ντέρμπι!
Σιμεόνε: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, ξέρουμε τις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ»