Νέο ιστορικό ραντεβού για Πάφο στο Conference League-Κοντράρεται με την Τζουργκάρτενς

Η Πάφος FC, η μοναδική κυπριακή ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, έχει απόψε άλλο ένα ιστορικό ραντεβού, καθώς αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League τη σουηδική Τζουργκάρτενς, στο Στάδιο Αλφαμέγα στις 22:00.

Μεγάλος στόχος της ομάδας της Πάφου είναι να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα ή έστω θα διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός προπονητής της Πάφου Χουάν Καρλός Καρσέδο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες.

Στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αποψινού αγώνα, ο κ. Καρσέδο είπε: «Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση απέναντι μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, είπε πως «έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, είμαστε πεινασμένοι και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Σουηδία την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου