Ανοίγει η αυλαία για την 26η αγωνιστική με τον αγώνα Καρμιώτισσας-ΑΕΛ

Ανοίγει σήμερα, Παρασκευή, η αυλαία για την 26η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan με τον αγώνα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών ενάντια στην ΑΕΛ Λεμεσού, στις 18:00, στο στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή».

Το Σάββατο ακολουθούν τρεις σημαντικοί αγώνες στις 19:00. Ο Απόλλων φιλοξενεί στο «Άλφαμεγα Stadium» τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ η Ομόνοια 29Μ αντιμετωπίζει στην Περιστερώνα την Ανόρθωση σε ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό. Την ίδια ώρα, το ντέρμπι της Λευκωσίας στο στάδιο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας Λευκωσίας κλέβει την παράσταση, καθώς οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το γόητρο και τους βαθμούς.

Η δράση ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την ΕΝ Παραλιμνίου να αντιμετωπίζει τον Άρη στις 16:00 στο «Τάσος Μάρκου», ενώ στις 19:00 διεξάγονται δύο αγώνες: η Πάφος FC υποδέχεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» τον Εθνικό Άχνας και η Ομόνοια Αραδίππου συγκρούεται με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του