Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν ο Μίροτιτς, απέφυγε τα χειρότερα ο Γκιλέσπι

Ο Φρέντι Γκιλέσπι απέφυγε τα χειρότερα μετά το άσχημο χτύπημα και την πτώση του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο οι Ιταλοί αγωνιούν για την κατάσταση του Νίκολα Μίροτιτς.

Δεν έφτανε η βαριά εντός έδρας ήττα από την Φενέρμπαχτσε με 76-100 το βράδυ της Πέμπτης (6/3) για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, η Αρμάνι Μιλάνο είδε τους Φρέντι Γκιλέσπι και Νίκολα Μίροτιτς να λαβώνονται.

Ο πρώτος έφυγε με φορείο μετά από άσχημο χτύπημα στο κεφάλι με τον Ντέβον Χολ, όμως όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα, ο Αμερικανός ψηλός απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό αποκομίζοντας μια βαριά διάσειση, ενώ θα πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος χτύπησε στη μέση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με την Φενέρμπαχτσε.

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον