Αναχώρησε για Βοστώνη ο Γουόκαπ, για το πρόβλημα στη μέση του

Λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση και τις ιερολαγόνιες ψάχνει να βρει ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τις 20 Ιανουαρίου και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την Stoiximan GBL.

Ο διεθνής γκαρντ επιχείρησε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο Κύπελλο απέναντι στην Καρδίτσα, όμως ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και χρειάστηκε να αποσυρθεί για να μην προκληθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ο Γουόκαπ αναχώρησε σήμερα (09/03), με συνοδεία μέλους του ιατρικού τιμ της ομάδας, για τη Βοστώνη, όπου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για το πρόβλημα την μέση του και τις ιερολαγόνιες.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon