Ανέβηκε στην τέταρτη θέση η Τσέλσι, δεν άντεξε η Μπόρνμουθ

Έκανε τη δουλειά η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, η οποία λύγισε με 1-0 την Λέστερ στο Stamford Bridge και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Μπλε έχασαν πέναλτι στο πρώτο μέρος (22’) με τον Κόουλ Πάλμερ, που για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν ευστόχησε από τη λευκή βούλα, όμως στο δεύτερο πήραν αυτό που ήθελαν.

Και αυτό γιατί στο 60’ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής στη γωνία, ο Μαρκ Κουκουρέγια έγραψε το 1-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε και χάρισε στους Λονδρέζους τους πολύτιμους βαθμούς 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ έβαλε γερές βάσεις για μια νίκη που θα την ανέβαζε στον βαθμό από την 5η θέση και το Champions League, όμως η Τότεναμ δεν την άφησε. Στο 42’ με τρελή κούρσα και ασίστ ο Κέρκεζ έδωσε στον Ταβερνίερ για το 0-1 και το 0-2 έκανε όμορφο σκάψιμο έπειτα από πάσα του Κλάιφερτ.

Όμως οι παίκτες του Ιραόλα θα έπαιρναν μόνο έναν βαθμό αφού εκείνη του Ποστέκογλου γύρισε το ματς καθώς στο 67’ η σέντρα-σουτ του Σαρ κατέληξε στα δίχτυα και στο 84’ ο Σον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πέναλτι.

Δειτε Επισης

Ανέβηκε στην τέταρτη θέση η Τσέλσι, δεν άντεξε η Μπόρνμουθ
Με ισόβιο αποκλεισμό «φλερτάρει» ο Πακετά για υπόθεση στοιχηματισμού
Μπαρτσελόνα: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τον θάνατο του γιατρού της ομάδας-Ζήτησαν οι ίδιοι αναβολή
Άρσεναλ: Ο Μπέρτα έτοιμος να γίνει νέος αθλητικός διευθυντής
Σλοτ: «Ήθελα να νευριάσω τους παίκτες μου»
Μήνυμα τίτλου από την Ίντερ με μοιραίο τον Κυριακόπουλο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώνει τις γυναίκες της ζωής του- «Με εμπνέετε κάθε μέρα»
Βολική ισοπαλία στο «Μολινό» για Γουλβς και Έβερτον
Συναγερμός στην Λεβερκούζεν-Αποχώρησε με πατερίτσες ο Βιρτς!
Ο γιατρός της Μπαρτσελόνα πέθανε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την Οσασούνα