Παραμένει στο νοσοκομείο ο Χάου, χάνει το Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έντι Χάου δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Νιούκαστλ την Κυριακή στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο.

Ο κόουτς της Νιούκαστλ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Ο 47χρονος άνδρας ένιωθε άσχημα για αρκετές μέρες και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την αγγλική ομάδα έχει τις αισθήσεις του, επικοινωνεί με την οικογένειά του και δέχεται τη φροντίδα των γιατρών.

Ο Χάου, που οδήγησε τη Νιούκαστλ στην κατάκτηση του Κυπέλλου τον Μάρτιο απέναντι στη Λίβερπουλ, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες και δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους» απόψε (18:30) για την Premier League.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Βοσνία: Πέναλτι σκάνδαλο και αποχώρηση ομάδας (vid)
Ο Κλοπ συνεχάρη τη Λίβερπουλ και εξέφρασε την πίστη του στον Σλοτ: «Χαρούμενος για τον τίτλο, αισιοδοξος για το μέλλον»!
Η Ίντερ καταρρέει τη στιγμή που κρίνονται όλα
Οικογενειακές στιγμές για τον Λιονέλ Μέσι δίπλα στην Αντονέλα και τον γιο τους, Ματέο
Πέτρα του σκανδάλου η Ντιλέτα Λεότα-Σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους λέει ότι τον φλέρταρε
Η Νάπολι πήρε κεφάλι στην κούρσα του τίτλου με υπογραφή ΜακΤόμινεϊ
Ο 17χρονος Μασταντουόνο έλαμψε στο Superclasico με φάουλ-μαγεία και η Ρίβερ κέρδισε την Μπόκα
Ο Γκουίρι έκανε ό,τι ήθελε και η Μαρσέιγ υπέταξε την Μπρεστ
Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναλαμβάνει τη Βραζιλία ο Αντσελότι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας με στιλ η Λίβερπουλ, διέλυσε με πεντάρα την Τότεναμ και σήκωσε το 20ό