Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα

Για κυπριακή μάχη ανάμεσα σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα, για την απόκτηση ταλαντούχου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή κάνουν λόγω δημοσιεύματα στη Βουλγαρία.

Πρόκειται για τον 23χρονο Στάνισλαβ Σόποφ, που εναι συμπαίκτης του Ιωάννη Πίττα στην Τσσκα Σόφιας. Ο Σόποφ σκόραρε τρία γκοκ και μοίρασε εννέα ασίστ τη φετινή χρονιά, σε 25 αγώνες, αγωνιζόμενος ως μέσο και όπως αναφέρουν στη Βουλγαρία τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.

Το συμβόλαιο του Σόποφ λήγει στο τέλος της χρονιάς και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί, ωστόσο είναι άγνωστο εάν οι τρεις ομάδες ενδιαφέρονται πραγματικά για την απόκτησή του.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Ομόνοια ενδιαφέρεται επίσης για τον συμπαίκτη του Σόποφ, Ιβάν Τουρίτσοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πετράκης: Για μένα είναι ευλογία να βλέπω το παιδί μου στην Α’ Εθνική και να είμαστε αντίπαλοι
Παρελθόν από τον Απόλλωνα ο Μπουαγκάρντ
Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Καθοριστικός αγώνας για Εθνική Γυναικών με τη Μάλτα στο Nations League
Σα Πίντο: Kέρδισα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν είχα πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες