Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα πήρε το «θρίλερ» με τη Θέλτα επικρατώντας στο φινάλε με 4-3 βάζοντας στο «σακούλι» της ακόμη τρεις βαθμούς στη φετινή «μάχη» για τον τίτλο στην Ισπανία.

Ωστόσο, προβληματισμός και αγωνία επικρατεί πλέον στις τάξεις των Μπαλουγκράνα, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε στο ματς και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πολωνός αντιμετώπισε πρόβλημα στους προσαγωγούς σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν μιας και η Μπαρτσελόνα αναμετράται με την Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο Σάββατο (26/04) για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ στις 30 Απριλίου υποδέχεται την Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο επιθετικός των Μπαλουγκράνα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή (20/04), ενώ ο Χάνσι Φλικ αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του παίκτη του δηλώνοντας ότι «πρέπει να περιμένουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ
Δεν τον σταματάει κανείς-Ο Παυλίδης σκόραρε ξανά και έφτασε τα 26 γκολ
La Liga, Μπαρτσελόνα – Θέλτα 4-3: Απίθανη ανατροπή τίτλου στο 90’+8’
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»