Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ

Ουτρέχτη έτοιμη για Champions League, υπέταξε τον Άγιαξ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie νικώντας τον 4-0 εντός έδρας και έπιασε την τρίτη Φέγενορντ στους 59 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Εύκολο απόγευμα για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, ωστόσο όποτε κλήθηκε να το κάνει ήταν για μια ακόμα αναμέτρηση σταθερός.

Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Αλέ, με τον Αίαντα να προσπαθεί να επιστρέψει στην επανάληψη, αλλά να πληρώνει την αφέλειά του από τους γηπεδούχους, που όχι απλά κλείδωσαν τη νίκη στο 52' με τον Ροδργίκες, αλλά έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου.

Στο 63' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, ενώ στο 85' ο Άαρονσον διαμόρφωσε το τελικό 4-0, το οποίο αν και βαρύ, δύσκολα θα επηρεάσει τον Άγιαξ, που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, διότι είναι στους 73 βαθμούς, στο συν 9 από την Αϊντχόφεν (που έχει ματς λιγότερο) και με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ