Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ

Ουτρέχτη έτοιμη για Champions League, υπέταξε τον Άγιαξ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie νικώντας τον 4-0 εντός έδρας και έπιασε την τρίτη Φέγενορντ στους 59 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Εύκολο απόγευμα για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, ωστόσο όποτε κλήθηκε να το κάνει ήταν για μια ακόμα αναμέτρηση σταθερός.

Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Αλέ, με τον Αίαντα να προσπαθεί να επιστρέψει στην επανάληψη, αλλά να πληρώνει την αφέλειά του από τους γηπεδούχους, που όχι απλά κλείδωσαν τη νίκη στο 52' με τον Ροδργίκες, αλλά έδωσαν και διαστάσεις θριάμβου.

Στο 63' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, ενώ στο 85' ο Άαρονσον διαμόρφωσε το τελικό 4-0, το οποίο αν και βαρύ, δύσκολα θα επηρεάσει τον Άγιαξ, που βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, διότι είναι στους 73 βαθμούς, στο συν 9 από την Αϊντχόφεν (που έχει ματς λιγότερο) και με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Η Σαουδική Αραβία ανήκει στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, θέλω να μείνω μέχρι το 2034»
Βγαίνει μπροστά για να βοηθήσει τη Λιόν μέσω... Μπαρκολά!
Συγκλονιστική στιγμή: Ο Πογκμπά σπάραξε μετά την υπογραφή
«Τσεκάρονται» άλλα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά
Τα αλλάζει όλα ο Αλέγκρι: Οι 12 παίκτες που θέλει να φύγουν άμεσα από τη Μίλαν
Έξαλλος ο Μαρέσκα: «Δεν γίνεται να διακόπτεται αγώνας για δυο ώρες»
Κατράνης: Έβγαλε νέα ασίστ με υπέροχη σέντρα στην ισοπαλία της Σολτ Λέικ
EURO Κ21: Πρωταθλήτρια back to back η Αγγλία, 3-2 στην παράταση τη Γερμανία
Μουντιάλ Συλλόγων: Στους «8» η Τσέλσι μετά από δίωρη διακοπή, 4-1 τη Μπενφίκα
Gold Cup: Στα ημιτελικά το Μεξικό, κοντράρεται με την Ονδούρα