Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα στην Βραζίλια, όπου μασκότ δέχθηκε κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να καταγράφει το συμβάν και στο φύλλο αγώνα.
Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο (19/04), η Ουνιάο Μπαρμπαρένσε υποδέχτηκε την Εσπορτίβα Αρατσατούμπα για αγώνα της τέταρτης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0. Η μασκότ τους, λοιπόν, θέλοντας να πικάρει τους οπαδούς των φιλοξενούμενων πήγε προς την μεριά τους και άρχισε τις… χειρονομίες.
Αυτό βέβαια δεν είχε το αποτέλεσμα που επιζητούσε η μασκότ, με τον πρόεδρο της Αρατσατούμπα να εκνευρίζεται και να σπεύδει στο μέρος της για να της επιτεθεί. Εν τέλει, τη λύση έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, προβαίνοντας σε κάτι ασυνήθιστο, δείχνοντάς της την κόκκινη κάρτα!
Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής:
«Στο διάστημα του αγώνα, ο άνθρωπος που έκανε τη μασκότ της Ουνιάο Μπαρμπαρένσε, Μπρούνο Φερέιρα ντα Σίλβα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε προς τους οπαδούς της Αρατσατούμπα κάνοντας άσεμνες χειρονομίες. Ο ίδιος κρατούσε τα γεννητικά του όργανα, πάνω από τα ρούχα του και η κίνηση αυτή εξόργισε τους οπαδούς.