Ολυμπιακός: Επιστροφή στον Ρέντη
07:45 - 22 Απριλίου 2025

Στις προπονήσεις επιστρέφει ο Ολυμπιακός, μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης.
Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, για την τελική ευθεία της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα απομένουν τρία παιχνίδια για τα πλέι οφ, αλλά και ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ στις 17 Μαΐου.
Γι’ αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλει χαλάρωση, αλλά συγκέντρωση έως το τέλος. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν τεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Νταβίντ Κάρμο, που δέχτηκαν κόκκινη κάρτα στην ένταση μετά τη λήξη του ματς με την Ένωση στο Φάληρο, αν και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών που τους επιβλήθηκε.
Στα τελευταία τρία παιχνίδια των πλέι οφ, ο Βάσκος τεχνικός δεν αποκλείεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες όπως ο Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.