Στην 31η θέση ο Παύλος Κοντίδης την τρίτη μέρα στο Hyères

Στην 31η θέση βρίσκει τον Παύλο Κοντίδη η ολοκλήρωση της τρίτης ημέρας στο 56ο Semaine Olympique Française de Hyères, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, σήμερα Τετάρτη έγιναν τρεις κούρσες, ώστε να καλυφθεί και η μία που δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί χθες Τρίτη.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος, συμμετέχοντας στον κίτρινο στόλο, πέτυχε στη δεύτερη σημερινή κούρσα το καλύτερο πλασάρισμα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, τερματίζοντας τέταρτος, ενώ είχε και μία 29η, η οποία διαγράφεται από τον απολογισμό του, και μία 27η θέση.

Έτσι, με τέσσερις ιστιοδρομίες να απομένουν, για να πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή, o Παύλος Κοντίδης με 82 βαθμούς ποινής είναι στην 31η θέση.

Στην πρωτοπορία βρίσκεται ο Nicholas Halliday από το Χονγκ Κονγκ (12β.) και τον ακολουθούν ο Ολλανδός Duko Bos (18β.) και ο Ιταλός Dimitri Peroni (27β.), αναφέρεται τέλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»
Η ΚΟΚ τιμάει τους παλαίμαχους των Εθνικών της ομάδων ενόψει Ευρωμπάσκετ
«Ο Ολυμπιακός στήριξε εμένα και την οικογένειά μου - Να πάμε αυτό το κοινό ταξίδι ακόμα πιο μακριά»
Euroleague: Στέλεχος της χρονιάς ο GM της Φενέρ, Ντέρια Γιανιέρ
Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό-Ανακοίνωσε τη διεθνή Σέρβα, Γιοβάνα Στεβάνοβιτς
Τέλος ο Γκέιμπριελ από τον Παναθηναϊκό
Νέο αστέρι στην οικογένεια Αλκαράθ-Ο Χάιμε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με την Ισπανία
Η αινιγματική απάντηση του Λίλαρντ στην είδηση που θέλει τον Γιάννη να γνώριζε την απομάκρυνσή του
Βρήκαν αυτό που έψαχναν οι Λέικερς-Ο Έιτον έκλεισε για δύο χρόνια στο Λος Άντζελες
Ξεκίνησε τις θεραπείες ο Πολονάρα:-«Θα είναι μια ανυπόφορη περίοδος, θα παλέψω και θα αντισταθώ»