Κοντράρονται την Πέμπτη ΑΠΕΑ και Δόξα Παλιομετόχου για τον τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών

Σε ρυθμούς τελικού κινείται το Κύπελλο Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και η Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, Δόξα Παλαιομετόχου και ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν σε τελικό και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον 15ο τελικό της διοργάνωσης που «αποτελεί τη γιορτή των Μικρών Κατηγοριών».

Η διοργάνωση θεσμοθετήθηκε από την ΚΟΠ την περίοδο 2008-2009 με τη συμμετοχή των ομάδων που λάμβαναν τότε μέρος στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας αντίστοιχα.

Μετά τα πρώτα δύο χρόνια, η διοργάνωση μετονομάστηκε σε Κύπελλο Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Λόγω COVID-19, δεν ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις 2019 – 2020 και 2020 – 2021.

Ο τελικός της ερχόμενης Πέμπτης 01.05.2025, θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας. Θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και Δόξα Παλαιομετόχου συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας αλλά στη δεύτερη φάση σε διαφορετικούς ομίλους. Η ΑΠΕΑ στον πρώτο όμιλο και η Δόξα στο δεύτερο όμιλο.

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Δόξα και οι φίλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την κεντρική κερκίδα. Οι φίλοι της ΑΠΕΑ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ανατολική κερκίδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ