Με Λεσόρ η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για Κωνσταντινούπολη για το Game 3 με Εφές (30/4). Δεν θα αγωνιστεί ο Γάλλος.

Ο Γάλλος σέντερ θα ακολουθήσει την αποστολή σε εκτός έδρας ματς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Ματίας Λεσόρ θα είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού για Κωνσταντινούπολη ενόψει του Game 3 κόντρα στην Εφές την Τετάρτη 30 Απριλίου.

Δεν θα αγωνιστεί o σέντερ του τριφυλλιού, απλά θα είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους με σκοπό να βρίσκεται κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια για πρόκριση στο Final Four.

Ο Λεσόρ άλλωστε ήταν... πυλώνας στην περσινή κατάκτηση της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ η απουσία του τη φετινή σεζόν είναι πολύ σημαντική για το οικοδόμημα του Αταμάν. Ένας εκ των 2-3 κορυφαίων σέντερ στη διοργάνωση και μόνιμη... απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

Δειτε Επισης

«Αθλητής - Προπονητής - Γονείς»-Επιτυχημένο σεμινάριο της ΕΣΔΑ
Αποκλεισμός 1,5 έτους στον τενίστα Περσέλ λόγω παραβίασης κανόνων αντι-ντόπινγκ
Αταμάν ενόψει Αναντολού Εφές: Σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε
Με Λεσόρ η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη
Οι Καβαλίερς διέλυσαν τους Χιτ με 55 πόντους διαφορά και τους «σκούπισαν» από τα πλέι οφ του ΝΒΑ
Αρχίζουν τα πλέι οφ της ECOMMBX Basket League
Aναβλήθηκαν οι αγώνες Σάκκαρη και Τσιτσιπά λόγω του μπλακ άουτ στη Μαδρίτη
Με ένα μετάλλιο για την Κύπρο ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΣΑΜΠΟ
H Red Bull έχρισε το φαβορί για τον αγώνα στο Μαϊάμι
Oι Νικς κέρδισαν τους Πίστονς και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά