«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών στον Ρούντιγκερ, δύο στον Λούκας Βάσκεθ, απαλλάχθηκε ο Μπέλιγχαμ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε βαριά ποινή έξι αγωνιστικών στον Αντόνιο Ρούντιγκερ, δύο αγωνιστικές στον Λούκας Βάσκεθ, ενώ απάλλαξε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ακυρώνοντας την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί, για τα όσα έγιναν στο φινάλε του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης.

Ρούντιγκερ: Τιμωρία εν μέσω τραυματισμού

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος δέχθηκε την πιο βαριά ποινή, θα εκτίσει σχεδόν ολόκληρη την εξάμηνη τιμωρία του ενώ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Ο Γερμανός αμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ενάμιση μήνα, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της La Liga, στην οποία απομένουν πέντε αγωνιστικές. Η απουσία του από το πρωτάθλημα δεν θα επηρεάσει σημαντικά την ομάδα, καθώς η Ρεάλ έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στην επόμενη σεζόν.

Λούκας Βάσκεθ: Αναβολή για το μέλλον

Ο Λούκας Βάσκεθ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, οι οποίες δεν θα επηρεάσουν τη συμμετοχή του στη φετινή La Liga, αλλά θα εκτιθούν στις δύο πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ισπανίας την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στη Ρεάλ παραμένει αβέβαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Εάν δεν ανανεώσει, είναι πιθανό να μην εκτίσει ποτέ την ποινή του με τη φανέλα των «Μερένγκες».

Απαλλάχθηκε ο Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, από την άλλη, βγήκε αλώβητος από την υπόθεση. Η Ρεάλ Μαδρίτης προσκόμισε βίντεο που αποδεικνύουν ότι ο Άγγλος μέσος δεν προέβη στην επιθετική συμπεριφορά που περιγράφηκε στην έκθεση του διαιτητή για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο φινάλε του τελικού. Η έκθεση ανέφερε ότι ο Μπέλιγχαμ «κινήθηκε προς τη θέση μας με επιθετική στάση και έπρεπε να συγκρατηθεί από τους συμπαίκτες του». Η Πειθαρχική επιτροπή, μετά την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων, ακύρωσε την τιμωρία, επιτρέποντας στον Μπέλιγχαμ να συνεχίσει κανονικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»
Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο