Αφιέρωμα στη Marca ο Καρέτσας-«Το wonderkid που σπάει τα ρεκόρ του Γιαμάλ»

Το ελληνικό κοινό πρέπει σιγά σιγά να… συμβιβάζεται με την ιδέα ότι ένα από τα νέα wonderkids του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μιλάει ελληνικά και αγωνίζεται στην Εθνική μας ομάδα! Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρέτσας που «συστήθηκε» μέσω των τελευταίων καταπληκτικών εμφανίσεών του με τη «γαλανόλευκη», συνεχίζει, όπως είναι λογικό, να απασχολεί έντονα τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

Αυτή τη φορά, μετά τα συνεχή αγγλικά ρεπορτάζ για το ενδιαφέρων των «μεγάλων» της Premier League για τον παίκτη της Γκενκ, η ισπανική Marca έρχεται να κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα για χάρη του, με τους Ίβηρες να στέκονται στο όνειρο του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα.

Το αφιέρωμα στον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό ήταν δεύτερο θέμα στην κεντρική σελίδα της Marca, η οποία καταγράφει την έως τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο που πρακτικά είναι το ξεκίνημά του σε αυτό, αλλά κυρίως στην τεράστια προοπτική που έχει η περίπτωσή του -κάτι που προφανώς τον καθιστά και ένα από τα μεγάλα -και πιθανότατα πιο ακριβά- projects αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Το wonderkid που σπάει τα ρεκόρ του Λαμίν Γιαμάλ», τονίζει χαρακτηριστικά η Marca, με την αναφορά να γίνεται για το έξοχο γκολ που πέτυχε στη Σκωτία με την Εθνική Ελλάδας, το οποίο το έκανε τον νεότερο σκόρερ στην ιστορία του Nations League, αφήνοντας πίσω του στη σχετική λίστα τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

kartsas-marca

Επιπλέον, στο θέμα των Ισπανών περιλαμβάνονται και δηλώσεις του πατέρα του, Βάιου, στο βελγικό «HNL», ως προς την επιλογή της Εθνικής Ελλάδας αντί του Βελγίου: «Ο κόσμος στην Ελλάδα θεωρεί τεράστια τιμή που ο Κώστας επέλεξε την Εθνική, ειδικά από τη στιγμή που είναι Έλληνας τέταρτης γενιάς. Η σύζυγός μου και εγώ λάβαμε δεκάδες κλήσεις τις τελευταίες μέρες. Εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί, talk shows. Όλα μοιάζουν να περιστρέφονται γύρω από τον Κώστα. Είμαστε τρομερά περήφανοι για αυτόν».

«Δεύτερος καλύτερος ο Καρέτσας πίσω μόνο από τον Ντε Μπρόινε»

Το βελγικό Μέσο, από την πλευρά του, είχε αναφερθεί στην εξέλιξη του Καρέσα μέσω των ακαδημιών της Γκενκ, κατατάσσοντάς τον ως το δεύτερο μεγαλύτερο ταλέντο που έχει εμφανιστεί σε αυτή την ηλικία πίσω μόνο από τον σπουδαίο Κέβιν Ντε Μπρόινε και πάνω από τους Κουρτουά, Καράσκο, Τροσάρ, Μπέιλι και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, μεταξύ άλλων.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ