Ξέρανε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ! Eπιτέλους νίκη για Τότεναμ, ισοπαλία για Τσέλσι
18:39 - 06 Απριλίου 2025

Η Φούλαμ με ένα εκπληκτικό εικοσάλεπτο ανάγκασε την πρωτοπόρο Λίβερπουλ σε ήττα με 3-2 για την 31η αγωνιστική της Premier League.
Τσέλσι και Μπρέντφορντ έμειναν στο μηδέν, ενώ η Τότεναμ κατάφερε να βρει τη νίκη μετά από δύο παιχνίδια και πήρε τους τρεις βαθμούς εναντίον της Σαουθάμπτον.
Οι αγώνες των 16:00
Φούλαμ - Λίβερπουλ 3-2
Η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Μακ Άλιστερ και πήρε το προβάδισμα. Ωστόσο η Φούλαμ δεν άφησε αναπάντητο το γκολ που δέχτηκε και στο 23' έκανε το 1-1 με τον Σέσενγκον. Έντεκα λεπτά μετά (στο 32'), ο Αϊόμπι έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα.
Οι «Κότατζερς» έκαναν τεράστιο βήμα για τη νίκη με τον Μουνίζ στο 37' μετά από ασίστ του Αϊόμπι και το 3-1 ήταν το σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοσή της, κράτησε την μπάλα από τα πρώτα λεπτά στα πόδια της και στο 72' με τον Ντίαζ μείωσε σε 3-2, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.
Ωστόσο οι «Reds» δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα τρίτο γκολ που θα τους έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας λαό έφυγαν ηττημένοι από τον αγώνα.
Τότεναμ - Σαουθάμπτον 3-1
Οι «Πετεινοί» μπήκαν από πολλοί νωρίς μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τζόνσον στο 14'. Κάτι που τους έκανε να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό και στο 42' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0.
Το τέμπο του αγώνα έπεφτε σταδιακά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η Τότεναμ είχε το σκορ που ήθελε και έκανε διαχείριση, καθώς η Σαουθάμπτον δεν είχε απειλήσει ιδιαίτερα. Το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει στο 90' με τον Φερνάντες.
Το σύνολο του Ποστέκογλου όμως είχε την απάντηση και έκανε το τελικό 3-1 με τον Τελ στο 90+6' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Μπρέντφορντ - Τσέλσι 0-0
Χωρίς γκολ, αλλά με καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, που μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.