«Συλλυπητήρια στον πρόεδρο, η νίκη ήταν με τη σκέψη σε αυτόν»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των playoffs. Μιλώντας μετά την αναμέτρηση, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή τον θάνατο της γυναίκας του ισχυρού άνδρα.

“Συλλυπητήρια στον πρόεδρο μας για την απώλεια της συζύγου του. Η νίκη είναι με τη σκέψη προς αυτόν. Αξίζαμε τη νίκη, δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο αλλά το βασικό είναι ότι νικήσαμε. Έβαλα το “εγώ” μου πίσω από την ομάδα, το πιο σημαντικό ήταν να παίξω για την ομάδα, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση όλοι, είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα, είμαι χαρούμενος για τη νίκη, έχουμε ακόμη τέσσερις αγώνες και πρέπει να νικήσουμε σε όλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, είμαστε κοντά με ΑΕΚ, έχουμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα και θα είναι μια ευκαιρία για εμάς. Στο παρελθόν κάναμε λάθη, πρέπει να τα διορθώσουμε, να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή, τη νοοτροπία αυτού που θέλει το πρωτάθλημα και να μην επαναλαμβάνουμε αυτά τα λάθη και ακριβώς γι’ αυτό δουλεύουμε. Με θετική ενέργεια, με καλή σκέψη θα προχωρήσουμε, μένουν ακόμη τέσσερις αγώνες, πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα», είπε ο Τζούρισιτς στις δηλώσεις του.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
Στους υποψηφίους για την εθνική Ινδίας ο Στάικος Βεργέτης
Ο Μανδάς ζητά εγγυήσεις από τη Λάτσιο-Θέλει ενημέρωση για το ρόλο του στην ομάδα
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Ο Άρης ανακοίνωσε τον Γένσεν για τρία χρόνια
Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα πάρει το όνομα του Δημήτρη Χατζηχρήστου