Μπελάδες για τον Σέρχιο Αραούχο-Φαίνεται να πήγε στην προπόνηση μεθυσμένος

Σοβαρά προβλήματα για τον Σέρχιο Αραούχο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Παραγουάη ο «Τσίνο» βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε. Στη συνέχεια πήγε στην προπόνηση της Σέρο Πορτένιο και αφού ο προπονητής του διαπίστωσε ότι δεν είναι σε θέση να γυμναστεί τον έδιωξε. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες αναφορές ο Αργεντίνος ήταν εκτός ελέγχου και λογομάχησε με συμπαίκτες του.

Το κλαμπ ανακοίνωσε πως θέτει προσωρινά εκτός ομάδα του Αραούχο. Ο Αργεντίνος θα προπονείται μόνος του ενώ του επιβλήθηκε και βαρύτατο πρόστιμο. Ο σύλλογος της Παραγουάης ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση που υποπέσει σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα θα διακοπεί άμεσα το συμβόλαιο του.

Ο ίδιος ο «Τσίνο», με ένα μακροσκελές κείμενο του στο Instagram, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του και για το γεγονός ότι δεν βοήθησε την ομάδα εν όψει μιας ιδιαίτερα κρίσιμης αναμέτρησης. Ο Αραούχο δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην επαναλάβει τα λάθη του.

Πηγή: enwsi.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δεμένο χέρι (pic)
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων για Ροντρίγκο η Άρσεναλ
H μεταγραφή του Γουίλιαμς άναψε φωτιές στην Ισπανία-Προσφεύγει στη La Liga η Μπιλμπάο
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Όσιμεν
Ζαλίζει το ποσό των ετήσιων απολαβών του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι
Δεν είναι μόνο το... μεροκάματο των 550.000-Ιδιωτικό τζετ και υπηρέτες για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ποστέκογλου έχει δελεαστική πρόταση από ομάδα έκπληξη
Απέρριψε τη πρόταση της Νότινγχαμ Φόρεστ ο Γουεά
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Χειρουργείται και επιστρέφει σε τρεις μήνες ο Μπέλινγκχαμ