Φάμπρεγας: «Μας ενδιαφέρει ο Έρικ Γκαρσία»

Τον θαυμασμό του για τον Έρικ Γκαρσία εξέφρασε δημόσια ο προπονητής της Κόμο, Σεσκ Φάμπρεγας, επιβεβαιώνοντας πως η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι μία περίπτωση που τον απασχολεί έντονα, ωστόσο τόνισε πως ο παίκτης θα παραμείνει στους «μπλαουγκράνα».

«Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον μας για τον Έρικ Γκαρσία. Μου αρέσει πολύ: είναι ευέλικτος, ηγέτης και σημαντικός για την ομάδα. Αλλά θα μείνει στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γκαρσία, που φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από το «Καμπ Νου», έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας και αποτελεί έναν από τους παίκτες που εκτιμά ιδιαίτερα ο νέος προπονητής, Χάνσι Φλικ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να του προσφερθεί και νέο συμβόλαιο.

Ο Φάμπρεγας αποκάλυψε επίσης ότι βρέθηκε στο «Σαν Σίρο» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του, Μπαρτσελόνα, με την Ίντερ για το Champions League.

«Έφευγα μετά το γκολ του Ραφίνια, αλλά άκουσα μια κραυγή και γύρισα πίσω», είπε γελώντας.

«Παρακολούθησα την παράταση: ένας υπέροχος αγώνας, από αυτούς που μένουν στην ιστορία του Champions League».

Δειτε Επισης

Ο Ιμόμπιλε επέστρεψε στην Ιταλία για τη Μπολόνια
Το συγκινητικό αντίο του Μόντριτς στη Ρεάλ, τον κόσμο της και στον Πέρεθ
Η Μπάγερν έκανε κρούση στην Λειψία για τον Τσάβι Σίμονς
Υπέστη υποτροπή ο Έντρικ, θα παραμείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες
Απόλυτο και πρωτιά για τη Νορβηγία, προκρίθηκε στο φινάλε και η Ελβετία
Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για Μαντουέκε
Εισηγήθηκε στη διοίκηση της Ρεάλ τις αποχωρήσεις τριών ποδοσφαιριστών ο Αλόνσο
O Γκιόκερες ενημέρωσε την Σπόρτινγκ ότι θα κάνει αποχή από τις προπονήσεις
Νέο ρεκόρ πώλησης σε τρεις ημέρες για τη Φόρεστ-Στην Τότεναμ με 70 εκατ. ευρώ ο Γκιμπς-Γουάιτ
Δεν ανανεώνει με τη Λίβερπουλ ο Κονατέ, θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης