BINTEO: Σκόραρε μετά από δυο μήνες και απολογήθηκε για το πειθαρχικό του παράπτωμα ο Αραούχο

Μετά από περίπου ένα μήνα ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Σέρο Πορτένιο, καθώς προερχόταν από τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Παραγουάη ο Αργεντινός επιθετικός είχε πάει μεθυσμένος σε προπόνηση, το κλαμπ τον τιμώρησε και ο Τσίνο συνδύασε την επάνοδο του με δυο γκολ.

Ο Αραούχο ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Γκουαράνι, στο 8ο λεπτό βρήκε δίχτυα με εξ επαφής κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Ο μέχρι την περασμένη σεζόν αρχηγός της ΑΕΚ αφού πανηγύρισε απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας με χαρακτηριστική χειρονομία.

Μάλιστα στο 26' ο Αραούχο σκόραρε με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 2-0 και το πανηγύρισε έντονα. Ο 33χρονος φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Παραγουάη με το Νο. 21 έφτασε τα τρία γκολ σε οκτώ εμφανίσεις, ενώ είχε να σκοράρει δυο μήνες και πιο συγκεκριμένα από τις 12 Μαρτίου.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ για τον Ζότα-«Το παλικάρι μας από την Πορτογαλία. Για πάντα»
Το Σάββατο η κηδεία του Ζότα-Θα προηγηθεί αγρυπνία στην πόλη που παντρεύτηκε τη σύντροφό του
Αποσύρει το «20» στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα... Από τη χρονιά-όνειρο με την Λίβερπουλ στο τραγικό τέλος μέσα στην φλεγόμενη Lamborghini
Φορτισμένο κλίμα έξω από το Άνφιλντ-Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα (pics)
Η Λειψία απαιτεί από την Μπαρτσελόνα την καταβολή των μπόνους από τη μεταγραφή του Όλμο
Πήγαινε να πάρει το πλοίο για να γυρίσει στη Βρετανία ο Ζότα-Είχε κάνει εγχείρηση, δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς
Νέο βίντεο από το μοιραίο τροχαίο με τον Ζότα-Άμορφη μάζα σιδερικών η Lamborghini
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας... Ο Ζότα είχε παντρευτεί πριν δέκα μέρες-Είχε τρία παιδιά, το ένα είναι λίγων μηνών
Διήμερο πένθος για τα αδέρφια Ζότα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η UEFA (pics)