Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του

Στα χνάρια του πατέρα του βαδίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική Πορτογαλίας Κ15, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 14χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται στις ακαδημίες της Αλ Νασρ, συμμετείχε στη νικηφόρα πρεμιέρα της Πορτογαλίας με αντίπαλο την Ιαπωνία (4-1), στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά “Βλάτκο Μάρκοβιτς”.

Ο Ρονάλντο Τζούνιορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό, με την Πορτογαλία να προηγείται ήδη με 3-0. Αν και δεν σκόραρε, η παρουσία του συνέβαλε στη διατήρηση της δυναμικής της ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, περήφανος ο πατέρας του, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για το παιδί του.

“Συγχαρητήρια για το ντεμπούτο σου με την Πορτογαλία, γιε μου. Είμαι πολύ περήφανος για σένα!”, έγραψε ο Ρονάλντο.

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από φωτογραφία του μικρού Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας, προκαλώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς και επευφημίες από προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Μαρσέλο.

Παρούσα στις εξέδρες για να παρακολουθήσει το μεγάλο βήμα του εγγονού της ήταν και η μητέρα του Κριστιάνο, Μαρία Ντολόρες Αβέιρο, προσθέτοντας μια οικογενειακή νότα συγκίνησης στη σημαντική αυτή ημέρα.

Η Πορτογαλία θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά “Βλάτκο Μάρκοβιτς” την Τετάρτη με αντίπαλο την Ελλάδα, ενώ ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ