Στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2027 ο Άλμπα

Η Ίντερ Μαϊάμι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον πολύπειρο αριστερό μπακ Ζόρντι Άλμπα μέχρι το τέλος της σεζόν 2027, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/5) η ομάδα της αμερικανικής Major Soccer League.

Ο Ισπανός αμυντικός μετράει 5 γκολ και 19 ασίστ σε 46 αγώνες της MLS (39 ως βασικός), από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιούλιο του 2023. Το 2024 επιλέχθηκε στην All-Star ομάδα του MLS και στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν (MLS Best XI).

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου, γιατί έχω ακόμη τη διάθεση να συνεχίσω να αγωνίζομαι και νιώθω υπέροχα στον σύλλογο, με την αγάπη που μου δείχνουν οι φίλαθλοι σε κάθε ματς», δήλωσε ο 36χρονος Άλμπα.

«Έχω αισθανθεί πολύ άνετα αυτά τα δύο χρόνια στον σύλλογο και νιώθω πως με αγαπούν όλοι οι φίλαθλοι. Έχουμε τη διάθεση να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε, να συνεχίσουμε να νικάμε και, ελπίζουμε, να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

Μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Λουίς Σουάρες, ο Άλμπα βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να κατακτήσει το League Cup το 2023 και το Supporters’ Shield το 2024.

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

BINTEO: Οπαδός επιτέθηκε με γροθιά σε ποδοσφαιριστή στη Σουηδία
Μυθικός Σέζνι-Άναψε πούρο στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Η Ρεάλ θέλει να... σκοτώσει τα όνειρα των Σαουδαράβων και δουλεύει την ανανέωση του Βινίσιους
Επέστρεψε στον θρόνο η Αλ Ιτιχάντ, πρωταθλήτρια ξανά στη Σαουδική Αραβία
Στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το 2027 ο Άλμπα
Διατήρησε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή ο Κριστιάνο Ρονάλντο
«Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία συμπεριφορά που να παραβιάζει τη σεξουαλική ελευθερία οποιασδήποτε γυναίκας»
Γιαμάλ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τσάβι, χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατό
Το άξιζε και το σήκωσε μέσα στην αιώνια αντίπαλο-Πρωταθλήτρια ξανά η κυρίαρχη Μπάρτσα
Ο Εμπαπέ σπάει τα ρεκόρ με τη Ρεάλ αλλά δεν κατακτά τρόπαια (pic)