Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο

Για τα βραβεία του ΠΑΣΠ, τη φιέστα αλλά και τον τελικό κυπέλλου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «ήταν αναμενόμενο να έχει την τιμητική της η ομάδα για στα χθεσινά βραβεία. Ευχαριστούμε όσους ψήφισαν τους ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα μια διάκριση για αυτή την εξαιρετική σεζόν που διανύουμε. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα, είχαμε και αρκετούς στη δεύτερη ενδεκάδα».

Για τον Πέπε είπε ότι, «είναι λίγο πιο ψαγμένη επιλογή, δίνει πολλές βοήθειες στην ομάδα και ήταν καθοριστικό για τη φετινή σεζόν.  Είναι τρεις ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή που ένας συμπληρώνει τον άλλο. Όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή ήραν εξαιρετική. Ο Πέπε το αξίζει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστές, σπανία βλέπεις αυτή την ποιότητα».

Για τον Μπρούνο ανέφερε πως, «και αυτός αξίζει μια θέση στην κορυφαία 11αδα αφού αγωνίστηκε σε μια θέση που δεν ήταν η βασική του και τα πήγε περίφημα».

Για τον Καρσέδο δήλωσε ότι, «αξίζει το βραβείο για τους κόπους του και τη δουλεία του, όπως και οι συνεργάτες. Είναι ένας σπάνιος χαρακτήρας και ένας εξαιρετικός προπονητής».

Για τη φιέστα πρόσθεσε ότι, «είναι μια αξέχαστη βραδιά. Ξεπεράσαμε τα 8000 εισιτήρια, θα είναι ιστορικό αυτό που θα ζήσουμε την Κυριακή. Είμαστε κοντά σε ολικό sold out. Μετά τη λήξη του αγώνα θα. Πρώτα θα γίνει ο αγώνας, μετά θα γίνει η καθιερωμένη απονομή του τροπαίου και στη συνέχεια θα αρχίσει και το μουσικό πρόγραμμα. Όποιος θέλει να έρθει στην εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτος. Την απονομή θα κάνει ο κύριος Κούμας. Καλύπτουμε νομίζω όλα τα γούστα νομίζω με Ρουβά και Vegas. Την Κυριακή θα περάσουμε απίστευτα».

Για τον τελικό κυπέλλου είπε πως, «είναι εύκολα να χάσουμε λίγο τη συγκέντρωση μας, αλλά από την Δευτέρα θα μπούμε σε φουλ ρυθμούς για τον τελικό κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για το double».

Για το μέλλον του Ζάιρο είπε πως, «δεν υπάρχει αμφιβολία πόσο σημαντικός είναι. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Όλα έχουν μπει στο περιθώριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Να κάνουμε υπομονή μέχρι τον τελικό».

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου