Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα: «Έπαθε κρίση πανικού η οδηγός που παρέσυρε με το αμάξι οπαδούς»

Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι της Καταλονίας μεταξύ Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα, αυτοκίνητο έπεσε με φόρα στο συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το γήπεδο της Εσπανιόλ παρασύροντας περίπου 17 οπαδούς.

Η οδηγός συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης, ενώ βρέθηκε αρνητική σε αλκοτέστ ή χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες των Καταλονικών Μέσων, η γυναίκα μπήκε με το αυτοκίνητό της στον συγκεκριμένο δρόμο όπου είχαν συγκεντρωθεί φίλαθλοι και αμέσως βρέθηκε περικυκλωμένη από οδηγούς, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα προς το όχημά της. Εκείνη στην προσπάθειά της να διαφύγει επιτάχυνε παρασύροντας δεκάδες από αυτούς, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέσσερα άτομα νοσηλεύονται ακόμη στο νοσοκομείο, ενώ ένας 41χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ήθελε να περάσει από μια περιοχή όπου υπήρχαν πολλοί οπαδοί της Εσπανιόλ. Άρχισαν να την παρενοχλούν, να της πετούν τα πάντα, να σπάνε τα παράθυρα με ρίψεις... Και αυτό που συνέβη στην κοπέλα ήταν ότι έπαθε κρίση πανικού. Αν και οι αστυνομικοί είχαν ήδη αρχίσει να προστατεύουν το αυτοκίνητο, εκείνη έφυγε και με τις τρομακτικές εικόνες που είδαμε... Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα», ανέφερε πηγή στην ισπανική αστυνομία.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς