Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και με τη... βούλα τη νέα σεζόν ο Ντάνι Γκαρθία.

Ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ισπανού κεντρικού μέσου την φετινή σεζόν και γι' αυτό ζήτησε την παραμονή του στην ομάδα.

Η επιθυμία του υλοποιήθηκε εύκολα από την στιγμή που και ο 34χρονος μέσος ήθελε να συνεχίσει στους «ερυθρολεύκους» κι έτσι οι δύο πλευρές έφτασαν στην υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ο Ισπανός μέσος δήλωσε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν μία απίστευτη χρονιά αυτή που ολοκληρώθηκε και θα παλέψουμε τη νέα σεζόν για να κατακτήσουμε τους ίδιους θριάμβους. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, γιατί από την πρώτη στιγμή που έφτασα ένιωσα την αγάπη τους. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία και όλα όσα περιβάλλουν τον Ολυμπιακό».

Ο Ντάνι Γκαρθία πραγματοποίησε 37 συμμετοχές δίνοντας δύο ασίστ στα περισσότερα από 2.200 λεπτά που αγωνίστηκε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός
«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά θα παίζω όσο αντέχω»
Μουζακίτης και Κωστούλας τραγουδάνε το Gucci φόρεμα σε απίθανο βίντεο
To συγκινητικό αντίο του Τζίμα στη Νυρεμβέργη-«Η πίστη, το πάθος και η ενέργεια των οπαδών με ενέπνεε»
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μπαλωμένο έως το 2027
Κρίσιμη εβδομάδα για προπονητή στην ΑΕΚ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: 17.000 φωνές από την Κρήτη, ένας άξιος νικητής και μια γιορτή που θύμισε τι μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο