Aμορίμ: Aν ομάδα και κόσμος δεν με θεωρούν κατάλληλο θα φύγω χωρίς αποζημίωση

Με τον πλέον εφιαλτικό τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ήττα στον τελικό του Europa League, από την Τότεναμ, την άφησε εκτός Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ρούμπεν Αμορίμ, αφού ανέλυσε τα αίτια που στοίχισαν την ήττα, απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά αν ο σύλλογος και οι οπαδοί του τον θεωρούν ακατάλληλο, τότε δεν θα ζητήσει αποζημίωση σε πιθανή απόλυσή του!

«Σε αυτή τη φάση είναι και λίγο θέμα πίστης (εννοώντας εάν τον πιστεύουν ή όχι). Εάν η ομάδα, η διοίκηση και ο κόσμος δεν με θεωρούν τον κατάλληλο θα φύγω χωρίς αποζημίωση. Όμως δεν θα παραιτηθώ»., ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Εγκαυματίας σε ποσοστό 18% ο Λούσιο-Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις
Το μπόνους που θα πάρει ο Ποστέκογλου για την κατάκτηση του Europa League
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Πλησιάζει στη Νάπολι ο Ντε Μπρόινε.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου με ευρωπαϊκό τίτλο
ΒΙΝΤΕΟ: Το... Thug Life πανό των παικτών της Τότεναμ για τον Ποστέκογλου
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια
Πήρε ευρωπαϊκό με 27% κατοχή και 115 εύστοχες πάσες!
Το συμβόλαιο που προσφέρει η Αλ Νασρ στον Ρονάλντο προκαλεί ίλιγγο-Το bonus έκπληξη
Aμορίμ: Aν ομάδα και κόσμος δεν με θεωρούν κατάλληλο θα φύγω χωρίς αποζημίωση