Πλησιάζει στη Νάπολι ο Ντε Μπρόινε.

Η Νάπολι είναι ένα βήμα μακριά απ’ την κατάκτηση του εφετινού τίτλου της Serie A, αναζητώντας μία νίκη την Κυριακή (25/5) στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Κάλιαρι για να «σηκώσει» το εφετινό «σκουντέτο».

Και αμέσως μετά θέλει να... ταράξει τα μεταγραφικά «νερά» της Ευρώπης, κυνηγώντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ οι «παρτενοπέι» έχουν καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση προς τον διεθνή Βέλγο σταρ και αυτή την ώρα δείχνουν πως έχουν το προβάδισμα για να πάρουν την υπογραφή του Ντε Μπρόινε.

Οι Σικάγο Φάιαρ της αμερικανικής Major Soccer League έχουν καταθέσει επίσης πρόταση προς τον Βέλγο άσο, ο οποίος αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή του -μαζί με την οικογένειά του- μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Αιχμές Γκαρνάτσο για Αμορίμ-«Έπαιζα σε κάθε γύρο του Europa League και σε αυτό το ματς αγωνίστηκα μόνο 20 λεπτά»
Εγκαυματίας σε ποσοστό 18% ο Λούσιο-Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις
Το μπόνους που θα πάρει ο Ποστέκογλου για την κατάκτηση του Europa League
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Αποχωρεί από τη Ρεάλ ο Μόντριτς
Πλησιάζει στη Νάπολι ο Ντε Μπρόινε.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου με ευρωπαϊκό τίτλο
ΒΙΝΤΕΟ: Το... Thug Life πανό των παικτών της Τότεναμ για τον Ποστέκογλου
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια
Πήρε ευρωπαϊκό με 27% κατοχή και 115 εύστοχες πάσες!