Ξεκαθαρίζει εντός της ημέρας το σκηνικό με Μπεργκ στην ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει εντός της ημέρας το θέμα με τον Χένινγκ Μπεργκ στην ΑΕΚ και το κατά πόσον θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε πως, «θα το δούμε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Να μας δώσετε λίγη υπομονή».

Για τον τελικό του κυπέλλου είπε πως, «όταν πας στα πέναλτι είναι 50-50. Επικράτησε η νευρικότητα και η αλληλεξουδετέρωση. Ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Η μια ομάδα περίμενε το λάθος της άλλης. Οφείλουμε να συγχαρούμε για ακόμα μια φορά την Πάφο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό σε όλη τη διάρκεια. Οι άνθρωποι το πρώτο πράγμα που έκαναν, μας έδωσαν συγχαρητήρια και τους εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον Άρη και στην Ομόνοια, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Για τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ανέφερε πως, «να δίνεις χαρά σε τόσο κόσμο, μικρούς και ηλικιωμένους είναι ανεκτίμητα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που λέει πάντα ο πρόεδρος η μεγαλύτερη χαρά στον αθλητισμό είναι η δυνατότητα να προσφέρεις τέτοιες στιγμές στον κόσμο. Αφιερώνουμε το τρόπαιο στον Αυξέντη μας και σε στον κόσμο μας που είχε συγκλονιστική παρουσία. Επιστρέψαμε στον τόπο του μαρτυρίου μετά την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά σε τελικούς κυπέλλου μας βγαίνει το ΓΣΠ».

Για τη δήλωση του Καραπατάκη πως τα καλύτερα έρχονται είπε ότι, «κάθε χρόνο γίνεται η υπερπροσπάθεια. Είμαστε η μονη ομάδα που δεν χάσαμε τη θέση μας στο πρώτο γκρουπ με τον κ. Καραπατάκη στην προεδρία. Ψάχνουμε από καιρό συμπαίκτη στη διοίκηση. Είμαστε μια ομάδα με οικονομική υγεία, δεν χρωστάμε. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε αυτή την τεράστια χαρά που κάναμε το βράδυ του Σαββάτου στον κόσμο μας. Δεν θέλουμε να διεκδικούμε μόνο, αλλά και να κατακτούμε, όπως ανέφερε ο πρόεδρος».

Για τον προγραμματισμό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ δήλωσε πως, «σήκωσε μανίκια ο κ. Ρόκα για την επόμενη χρονιά. Aπό σήμερα αρχίζουμε να υλοποιούμε τις αποφάσεις. Είχαμε πει ότι όλες οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα θα τις γνωστοποιήσουμε μετά τον τελικό του κυπέλλου. Δεν έχουμε σύμμαχο το χρόνο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέψουν για να ξεκινήσουν δουλειά

Για τον Ζλάταν Αλομέροβιτς είπε ότι, «είναι αυτές οι ιστορίες που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει. Έπεσε σωστά σε όλες τις εκτελέσεις. Ήταν για να γίνει ακόμα πιο γλυκό το νέκταρ του κυπέλλου. Έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο».

Δειτε Επισης

Έβαλε στο μάτι και τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν