Ανακοίνωσε Ταραπολούζη στην Ομόνοια η Νέα Σαλαμίνα

Στην Ομόνοια με εντολή του Χένινγκ Μπεργκ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίμος Ταραπολούζης, με τη Νέα Σαλαμίνα να προαναγγέλλει την απόκτησή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας, κ. Σίμο Ταραπουλούζη».

Όπως αναφέρει, «ο κ. Ταραπουλούζης ενήργησε με επαγγελματισμό, ενημέρωσε την ομάδα μας για πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε από την Ομόνοια Λευκωσίας και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκεί την επαγγελματική του πορεία. Το Σωματείο μας, σεβόμενο την επιθυμία του και κατόπιν συμφωνίας που ικανοποίησε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αποδέχθηκε τη λύση της μεταξύ μας συνεργασίας».

Καταληκτικά σημειώνει πως «ευχαριστούμε θερμά τον Σίμο για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και στην περαιτέρω πορεία του στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τέλος από την Ομόνοια ο Μπέζους

Δειτε Επισης

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
Στους υποψηφίους για την εθνική Ινδίας ο Στάικος Βεργέτης
Στο Άνφιλντ με τα παιδιά της η σύζυγος του Ζότα για να αφήσει λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής
«Το κύμα καύσωνα στη Γαλλία είναι μία δροσερή ημέρα στην Ελλάδα»
Στην Dubai BC ο Κίναν Καμένιας