Έξαλλος ο Σλούκας με τον Γιούρτσεβεν, υπέδειξε στον Αταμάν να κάνει αλλαγή-«Πέταξέ τον έξω»

Δεν ήταν η καλύτερη βραδιά η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ευκαιρία για την πρόκριση στο φάιναλ-4 της Euroleague... απευθείας από την Τουρκία χάθηκε και, πλέον, όλα θα κριθούν στο Game 5 της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Μέσα σε όλα όσα έγιναν με τη διαιτησία και τον Αταμάν, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμη περιστατικό που προκάλεσε συζητήσεις. Με 3 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη του αγώνα και το σκορ στο 71-66 υπέρ της Εφές, ο Κώστας Σλούκας έκανε πάσα στον Ομέρ Γιούρτσεβεν, σχεδόν κάτω από το καλάθι των Τούρκων.

Ο σέντερ των «πράσινων», ωστόσο, φάνηκε να αιφνιδιάζεται και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας την οργή του Σλούκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, εμφανώς εκνευρισμένος, γύρισε προς τον πάγκο και με μια χαρακτηριστική κίνηση ζήτησε από τον Εργκίν Αταμάν να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του (σ.σ. κάπως άκομψα, είναι η αλήθεια) ο οποίος την ίδια ώρα έδειχνε περίλυπος, καθώς φάνηκε να χάνει τη συγκέντρωσή του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Το «ξέσπασμα» του πολύπειρου γκαρντ του Παναθηναϊκού θεωρήθηκε από πολλούς ως «unfair» προς τον συμπαίκτη του, ενώ είναι ενδεικτικό της πίεσης που υπάρχει στο «τριφύλλι» για την πρόκριση στο final-4 του Άμπου Ντάμπι.

Για την ιστορία, ο Εργκίν Αταμάν όντως «άκουσε» τον αρχηγό του και αντικατέστησε άμεσα τον Τούρκο σέντερ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο
Η Βίρτους έκανε το 3-0 με μυθικό Σενγκέλια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Πολονάρα
H Ρεάλ έκανε το 3-1 απέναντι στη Μάλαγα κι έφυγε για τους τελικούς, που περιμένει η Βαλένθια
Γεωργία και Βοσνία τα δύο σκληρά αουτσάιντερ στον όμιλο της Κύπρου στο FIBA EuroBasket
Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Αρτυματά στον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Σήμερα έχασα πάλι πατέρα. Στο καλό νονέ μου»
Πρόεδρος: Τεράστια φυσιογνωμία του κυπριακού στίβου ο Ντίνος Μιχαηλίδης