Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των Ανδρών στην αντισφαίριση στους ΑΜΚΕ

Η συλλογή μεταλλίων από την Κύπρο συνεχίζεται στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στην Ανδόρα.

Η ομάδα των ανδρών στην αντισφαίριση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, συμβάλλοντας στη συνολική συγκομιδή της κυπριακής αποστολής. Είναι άλλη μία σημαντική διάκριση για την αντισφαίριση, μετά από αυτή της ομάδας των γυναικών που πήρε και αυτή το χάλκινο.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ Θεόδωρος Κόμπος, η ομάδα των ανδρών στην αντισφαίριση τα έδωσε όλα στο διπλό με το Μονακό, αλλά κάποιες λεπτομέρειες της στέρησαν τη συμμετοχή στον τελικό.

Ο Νίκολας Κάμπελ και ο Ανδρέας Τίμινης αγωνίστηκαν απέναντι στον Λεονάρντο Λιούμπιτσιτς και στον Βαλεντίν Βατσερότ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έχασαν με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 10-6).

Η έκβαση του αγώνα δείχνει και τόσο κοντά έφτασε η ανδρική ομάδα να πάει στον τελικό για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο. Παρόλα αυτά η συμμετοχή στα ημιτελικά τους εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο που είναι τεράστια υπόθεση για τους νεαρούς τενίστες.

Στην Κολύμβηση, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4x200μ. ελεύθερο η γυναικεία ομάδα της Κύπρου κατετάγη στην 4η θέση με χρόνο 8:55:62. Η Μαρία Εροκίνα, η Αγάθη Μανώλη, η Χριστίνα Αγιομαμίτου και η Ιωσηφίνα Τζιοβάνη τα έδωσαν όλα στην πισίνα και παρότι δεν πήραν κάποιο μετάλλιο έφυγαν με πολύτιμες εμπειρίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες
Ο σκακιστής που έφερε λογική στο χάος της Τσέλσι
Η νέα παγκόσμια τάξη, ο Σίνερ, ο Αλκαράθ και oι οκτώ γίγαντες που κέρδισαν όλα τα Grand Slam
Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών
Δημόσια συγγνώμη και απολογία προς Γ. Χρυσοστόμου και Γ. Ιωαννίδη-Απόσυρση αναρτήσεων για ΚΟΕ από την Action In Sports