Ο Ντε Χέα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει κάτοικος Φλωρεντίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2028, καθώς η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία χρόνια.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αγκυροβόλησε στη Φιορεντίνα, καθώς οι βιόλα ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του μέχρι και το καλοκαίρι του 2028. Ο 34χρονος Ισπανός πορτιέρε βρήκε το λιμάνι του στη Φλωρεντία μετά τη φυγή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φέτος είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό μέχρι και τα ημιτελικά.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Μίλαν έκαναν την... κηδεία της Ίντερ μετά την συντριβή της στον τελικό
MVP της σεζόν ο Ντεμπελέ στο Champions League-Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα
Ο βοηθός του στην Παρί έχασε τη γυναίκα του πριν έξι μήνες-Το συγκλονιστικό του ξέσπασμα μετά τον τελικό
Σε ομάδα έκπληξη και με διπλό ρόλο ο Ανδρέας Αβράαμ
To πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων-Όλοι οι όμιλοι και οι ημερομηνίες των αγώνων (pic)
Επίσημα στους Κόκκινους Διαβόλους ο Κούνια
Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Ιντζάκι-«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Ίντερ»
Χρυσό το Champions League για την Παρί-Πόσα χρήματα έβαλε στα ταμεία της από την κατάκτηση του τροπαίου
Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταλιχμανίδης-Κοντά στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος
Πιθανόν στον Αρχάγγελο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Οικονομική λιτότητα δείχνουν οι πρώτες κινήσεις