«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο

Έγραψε ιστορία η Πάφος, η οποία κατάφερε να κερδίσει τον Άρη με 4-0 και να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα, σε μία χρονιά που βρισκόταν συνεχώς στη κορυφή. Ο προπονητής της ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος με την επιτυχία της Πάφου.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως «καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε. Ήμασταν στην κορυφή όλη τη σεζόν. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ τον κόσμο που είναι μαζί μας. Επίσης, ευχαριστώ στις αντίπαλες ομάδες, που μας πίεσαν και μας έκαναν καλύτερους για να φτάσουμε εδώ».

Αναφερόμενος στον Άρη, ο κ. Καρσέδο ανέφερε πως θέλει να δώσει συγχαρητήρια πρώτα και καλύτερα στον Άρη, που ήταν και η ομάδα που αντιμετώπιζαν στο κρίσιμο παιχνίδι. «Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον προπονητή του Άρη, που γνωρίζω ότι θα αποχωρήσει από την Κύπρο. Καλή συνέχεια να του ευχηθώ στην καριέρα του. Τώρα θα πανηγυρίσουμε λίγο και από αύριο θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα για το παιχνίδι την Τετάρτη με τον Απόλλωνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί