Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ

Ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την επανεξέταση πλήρωσης της θέσης του Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ, με βάση την ακυρωτική απόφαση στις δύο συνεκδικαζόμενες υποθέσεις 1020/2020 και 1031/2020.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, έχει αποφασίσει το διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Για το διορισμό αυτό έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας στις 30 Απριλίου 2025.

Διευκρινίζεται προς κάθε κατεύθυνση ότι, η διαδικασία επανεξέτασης συνεπεία της ακυρωτικής απόφασης δεν αφορούσε το διορισμό νέου Γενικού Διευθυντή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αλλά τον αναδρομικό διορισμό Γενικού Διευθυντή για τη θέση που προκηρύχθηκε το 2015 και πληρώθηκε το 2018 για περίοδο πέντε ετών, ήτοι μέχρι το 2023, και ακυρώθηκε δικαστικώς».

«Το ΔΣ περαιτέρω αναφέρει ότι, κατά την περίοδο από την ημερομηνία της ακυρωτικής απόφασης μέχρι και την ημερομηνία λήψης απόφασης για πλήρωση της κενωθείσας θέσης Γενικού Διευθυντή ΚΟΑ εξέτασε σε συνεργασία και με άλλες κρατικές υπηρεσίες καταγγελίες κατά υποψήφιων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στον ΚΟΑ από την Ελεγκτική Υπηρεσία, μεγάλο αριθμό επιστολών που στάλθηκαν από νομικούς συμβούλους υποψηφίων, ενώ παράλληλα διεξήγαγε και ενδελεχή έρευνα, έχοντας ως βάση την ακυρωτική απόφαση του Δικαστηρίου και τις κατευθυντήριες γραμμές αυτής ως δεδικασμένο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»