Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
12:56 - 18 Ιουνίου 2025

Παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Ντούσαν Τάντιτς και ο 36χρονος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι πολύ πιθανό να είναι ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της σέρβικης “Sportske“.
Σύμφωνα με το ΜΜΕ, τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού έχουν οι ερυθρόλευκοι. Η ελληνική ομάδα τονίζεται πως σκοπεύει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, με αμοιβή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, την περίπτωσή του ύψους 1,81 παίκτη κοιτάζουν και δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, με τον ίδιο παρόλα αυτά να προτιμά την προοπτική της Ευρώπης.
Σημειώνεται πως ο Τάντιτς ήταν βασικό γρανάζι της Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν. Ο 36χρονος κατέγραψε 11 γκολ και 13 ασίστ σε 35 παιχνίδια (2.485 λεπτά), εκ των οποίων τα 28 ως βασικός. Ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε από τον Άγιαξ στον τουρκικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2023 και ήταν ένας από τους παίκτες που βρήκε μπροστά του ο Ολυμπιακός, στον δρόμο προς την κατάκτηση του Conference League.
Πηγή: sport24.gr