Εν αναμονή της απόφασης Γαλανόπουλου στον Άρη

Επιτακτική μοιάζει η ελληνοποίηση του Άρη για την επόμενη σεζόν, όπως έχει αποφασίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την επόμενη σεζόν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακούστηκε από την πρώτη στιγμή για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο διεθνής μέσος θεωρείται πως μπορεί να βοηθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τους «κίτρινους», αρχής γενομένης στην προσπάθεια να προχωρήσουν στο Conference League.

Στις τάξεις του Άρη επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του Γαλανόπουλου, ο οποίος παρουσιάζεται να εξετάζει τις επιλογές που έχει κυρίως από το εξωτερικό, πριν πάρει την απόφαση να επαναπατριστεί μετά την περσινή του παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ. (18 συμμετοχές με δύο γκολ και 1 ασίστ).

Πρόθεση της διοίκησης και φυσικά του προπονητή είναι το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να είναι οι περισσότεροι (νέοι στην πλειοψηφία τους) ποδοσφαιριστές και να δουλέψουν για μία νέα δυναμική σεζόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια
Βαγγέλης Σάμιος: Ονειρευόμαστε μια Ακαδημία που θα δημιουργεί παίκτες, προσωπικότητες και πρότυπα
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Γεωργία με μοναδικό στόχο τη νίκηω
Η μπάλα στον Κούμα, όλα δείχνουν αλλαγή στην προεδρία της ΚΟΠ-Η επόμενη μέρα και τα σενάρια διαδοχής
Ορίστηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ-Ενημερώνει του μετόχους ο Πρόδρομος Πετρίδης