Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από τη Γιουβέντους η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για δυο εξτρέμ της Γιουβέντους.

Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυσή της η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας βάλει στο στόχαστρο δύο παίκτες της Γιουβέντους. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» έχουν ξεκινήσει της συζητήσεις με τους «μπιανκονέρι», αναφορικά με την απόκτηση του Σάμουελ Μπανγκούλα και του Τίμοθι Γουεά, όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Μπανγκούλα είναι Βέλγος εξτρέμ, 21 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Από την άλλη, ο Γουεά, ο οποίος έχει αμερικανική υπηκοότητα είναι 25 ετών- καλύπτει το δεξί άκρο, έχοντας τη δυνατότητα να κινείται σε ολόκληρη τη γραμμή.

Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί ακόμη οριστική συμφωνία και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι απαιτήσεις της Γιουβέντους για να παραχωρήσει και τους δύο παίκτες, φέρεται να ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχεται με νέα πρόταση για την απόκτηση του Μπουμό
Οριστικά στην Ίντερ από τη Ρόμα ο Ζαλέφσκι
Ο Γιαμάλ... έντυσε ξανά τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ ο Τεό Ερναντέζ
Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από τη Γιουβέντους η Νότιγχαμ
Το ασύλληπτο ρεκόρ του Μέσι σε φάσεις ομίλων με συλλόγους και Εθνική
Ίντερ Μαϊάμι και Παλμέιρας έμειναν στην ισοπαλία και προκρίθηκαν παρέα στην επόμενη φάση
H Παρί εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Ο Τεό Ερναντέζ συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ
Δανεικός με οψιόν αγοράς στη Μονακό ο Φάτι