Καταιγιστική Σίτι, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρωτιά

Με παράσταση κυριαρχίας και σαρωτική εμφάνιση, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-2 τη Γιουβέντους στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και τερμάτισε πρώτη, περνώντας στους «16» της διοργάνωσης και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τον τίτλο.

Το ματς είχε ρυθμό από το ξεκίνημά του και ο Ντόκου άνοιξε το σκορ στο 9' με όμορφο σουτ. Η απάντηση ήρθε άμεσα, όταν ο Κουπμάινερς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Έντερσον στο 11' και ισοφάρισε για τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» είχαν τον έλεγχο, όμως μια εντελώς άστοχη απομάκρυνση του Καλουλού στο 28', έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σίτι, με αυτογκόλ-δώρο.

Ο Πεπ έριξε στο γήπεδο τον Χάαλαντ με την έναρξη του δευτέρου μέρους και ο Νορβηγός τον δικαίωσε. Επτά λεπτά αργότερα έκανε το 3-1 και από εκεί και πέρα, η Γιούβε κατέρρευσε. Στο 69' ο Φόντεν σκόραρε για το 4-1 και στο 75' ο Σαβίνιο «έγραψε» το εμφατικό 5-1.

Το μόνο που κατάφερε η «Γηραιά Κυρία» ήταν να μειώσει στο 84' με τον Βλάχοβιτς. Στο άλλο ματς, η Αλ Αΐν πήρε το πρώτο της τρίποντο με ανατροπή απέναντι στην Ουιντάντ (2-1), χάρη στα γκολ των Λάμπα και Ρομέρο.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους θα μάθουν αντιπάλους με το τέλος των αγώνων του 8ου ομίλου, με τους «πολίτες» να αντιμετωπίζουν τον πρώτο (πιθανότατα Ρεάλ Μαδρίτης) και τους Ιταλούς τον δεύτερο (πιθανότατα Αλ Χιλάλ ή Σάλτσμπουργκ).

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν έδωσε τα χέρια με τον Νικ Βολτεμάντε της Στουτγκάρδης
Η Ρεάλ καθάρισε την Ζάλτσμπουργκ κι έδωσε ραντεβού με τη Γιουβέντους στους «16»
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κ19 της Ολλανδίας-Έσπασε την κυριαρχία της Ισπανίας
Καταιγιστική Σίτι, ισοπέδωσε τη Γιουβέντους και εξασφάλισε την πρωτιά
Αυτές είναι οι ομάδες που έχουν ξοδέψει τα περισσότερα για μεταγραφές έως τώρα στο φετινό καλοκαίρι
Μίδας στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο-Βγάζει 550.000 ευρώ την ημέρα και... δεν βλέπει κανέναν
BINTEO: Άγγλος ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα με καρέκλα σε καβγά στην Ίμπιζα
Σούπερ deal για τη Βαλένθια-Εξασφάλισε 322 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου «Μεστάγια»
Ο Εμπαπέ κατέθεσε μήνυση κατά της Παρί για ηθική παρενόχληση και απόπειρα εκβιασμού
Τέλος στο σίριαλ-Επίσημη η ανανέωση του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ