Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης

Τα πέντε φιλικά προετοιμασίας του στην Αυστρία, ανακοίνωσε ο Άρης.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού αναφέρει ότι, «πέντε φιλικά παιχνίδια, περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας μας στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο Schladming, στις Αυστριακές άλπεις.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 από τη Βουλγαρία. Στις 5 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Γκόρνικ Ζαπορίζιε στις 16:00 τοπική (17:00 ώρα Κύπρου) το απόγευμα.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 09/07, ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά, θα αντιμετωπίσουμε την DVTK Ουγγαρίας στις 15:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου) και αργότερα την ίδια μέρα, στις 18:00 (19:00 ώρα Κύπρου), θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων στην Αυστρία, θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhtytomyr».

Δειτε Επισης

«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών