Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
12:03 - 28 Ιουνίου 2025

Eπιμένουν για ελληνικό ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δημοσιεύματα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportdog, η περίπτωση του Μαροκινού άσου, δεν αφήνει αδιάφορο τον Πανιώνιο.
«Οι επιδόσεις του, μάλιστα, έχουν τραβήξει το βλέμμα του Πανιωνίου, ο οποίος επιθυμεί αυτή τη σεζόν να καταφέρει να πάρει την άνοδο με σκοπό να ξαναβρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Super League. Ο Ιστορικός ποντάρει αρχικά στην αγάπη που έχει ο 38χρονος Μαροκινός για τη χώρα μας, παράγοντας που τον κάνει να είναι πάντα ανοιχτός σε ένα πιθανό σενάριο επιστροφής, αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να έχει ένα πολύ καλό μπάτζετ φέτος, ειδικά για τα στάνταρ της Super League 2, αφού ήρθαν σε συμφωνία με ρουμάνικη στοιχηματική εταιρεία, η οποία αναμένεται να μπει χορηγός και στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ», αναφέρεται.
Σημειώνεται πως, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Super Sport FM o Πρόδρομος Πετρίδης ερωτηθείς για το ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον 38χρονο φορ είπε πως, «ο ΑΠΟΕΛ πουλάει και θα συνεχίσει να πουλάει».
Υπενθυμίζεται πως, ο Ελ Αραμπί κατέγραψε με τον ΑΠΟΕΛ 45 εμφανίσεις, ενώ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 τέρματα.