Κατράνης: Έβγαλε νέα ασίστ με υπέροχη σέντρα στην ισοπαλία της Σολτ Λέικ

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έδωσε την τέταρτη του ασίστ την φετινή σεζόν του MLS στην ισοπαλία της ομάδας με 1-1 κόντρα στο Κάνσας με υπέροχη σέντρα.

Η Ρίαλ Σολτ Λέικ του Αλέξανδρου Κατράνη έμεινε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σπόρτινγκ Κάνσας, με τον Έλληνα αριστερό μπακ να δίνει την ασίστ για το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Στο 45+1' εκείνος ανέβηκε στην πλευρά του, πήρε την μπάλα από τον εξτρέμ και σέντραρε στην κίνηση με τρομερή ακρίβεια για τον Ράσελ, που δεν λάθεψε από την πλεονεκτική θέση που βρέθηκε.

Αυτή ήταν η τέταρτη ασίστ του Αλέξανδρου Κατράνη την φετινή σεζόν στα 17 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 27χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2025, αλλά η Ρίαλ Σολτ Λέικ διατηρεί οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.

Δειτε Επισης

«Τσεκάρονται» άλλα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά
Τα αλλάζει όλα ο Αλέγκρι: Οι 12 παίκτες που θέλει να φύγουν άμεσα από τη Μίλαν
Έξαλλος ο Μαρέσκα: «Δεν γίνεται να διακόπτεται αγώνας για δυο ώρες»
Κατράνης: Έβγαλε νέα ασίστ με υπέροχη σέντρα στην ισοπαλία της Σολτ Λέικ
EURO Κ21: Πρωταθλήτρια back to back η Αγγλία, 3-2 στην παράταση τη Γερμανία
Μουντιάλ Συλλόγων: Στους «8» η Τσέλσι μετά από δίωρη διακοπή, 4-1 τη Μπενφίκα
Gold Cup: Στα ημιτελικά το Μεξικό, κοντράρεται με την Ονδούρα
Επίσημη η επιστροφή του Πογκμπά στα γήπεδα-Ανακοινώθηκε από τη Μονακό
Μοιράζει χρυσάφι η FIFA-Τα χρήματα που έχουν λάβει οι 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Σοκ σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία-Η Μπονματί νοσηλεύεται με ιογενή μηνιγγίτιδα!